Fler och fler semestrar med husbil

Vem älskar inte att resa? De allra flesta har provat på reseformen charter, det vill säga, man köper en komplett resa med boende och transport. Sedan behöver man bara invänta avresedatum och se till att njuta ordentligt av sin semester.

Men fler och fler har nu börjat upptäcka tjusningen med husbilar. Känslan av att bestämma själv vart man vill stanna, när man vill stanna och hur länge man vill stanna är väldigt skön. Att hyra husbilar i Helsingborg är en uppåtgående trend på semestern, och det kan du göra hos Bengt i Örkelljunga.

Upptäck Helsingborg med husbil

Det finns massor av olika ställen som man kan hyra husbilar på. Vart ska man då åka? Faktum är att man behöver inte bege sig så långt bort. Hela Sverige står till buds att bli upptäckt. Och väljer man någon av kuststäderna så har man möjlighet att ta sig vidare ut i världen. Varför inte prova södra delen av landet? Börja i Helsingborg, utforska staden under ett par dagar, besök det som man finner intressant. När man sedan känner att man fått ut det man vill av staden, så kan man utan problem boka en biljett med en färja ut i Europa och några timmar senare befinna sig nere på kontinenten.

Man kan välja att hyra husbil via ett företag eller så kan man hyra av en privatperson. Om man väljer att hyra av privatperson så finns det skriftliga kontrakt och försäkringar som ingår i priset.

En klar fördel med att semestra på det här sättet är att man får möjlighet att se och uppleva mycket som man annars inte hinner med. Så väljer man att åka med en husbil, njut även under själva resan, inte bara av destinationen.