Byt vardagen mot spännande variation

tjörnarps bussVi reser som aldrig förr och idag finns det massor med olika typer av resor att tillgå. Resmålen har också blivit flera och mer varierade och fler fantastiska platser pockar på vår uppmärksamhet och lockar oss som en söt och exotiskt frukt. Ibland blir man sugen på en bit ananas och ibland känns en kiwi eller en kokosnöt som det bästa valet. Det vi vill ha beror lite på dagsformen och även till viss del på den rådande årstiden – och likadant är det med resandet.

Mitt i mörkaste vintern så  lockar solen som starkast och när sommaren väl kommer så kan det kännas uppfriskande med en tur till ett skidparadis. Vad du än väljer så är en bussresa alltid ett bra val eftersom den för med sig så mycket mer än endast en destination. Du kan koppla av totalt i ditt säte och bara koncentrera dig på nuet och den sköna vägen. Titta gärna in hos Tjörnarpsbuss i Lund; de är stolta över att kunna erbjuda dig massor av olika resmål.

Ombyte förnöjer

Det är ingen ände på alla de typer av resor som finns att tillgå. Egentligen är det bara vår fantasi som sätter gränserna och kanske även till viss del plånboken. Kanske skulle du vilja lära dig att surfa eller så funderar du på att ta en vin- och matresa till någon spännande kultur som du vill lära dig mera om. Vi spenderar ju många timmar på jobbet och våra jobbrelationer blir allt viktigare. Konferensresor har därför blivit ett populärt sätt att förena nytta med nöje; du får ny inspiration i ditt arbete och det blir också lite tid över till teambuilding och en fördjupad relation med arbetskamraterna. Sol och bad står också högt på listan, särskilt för oss i kalla och regniga Norden. Vi har så få soltimmar om året och ibland känns det livsnödvändigt att få lite mer av den varan på någon vacker och harmonisk plats där vi kan njuta av god mat och dryck i goda vänners lag.

Förena avkoppling med nya vyer

Några fördelar när du väljer att resa med buss är:

  • Ingen planering
  • Inget ansvar
  • Total avkoppling
  • Du kan se världen utan distraktioner